Döngü bittiğinde end event seçimi

Merhaba
Data içinde yer alan döngü sayısı bittiğinde bu farkı anlayıp diğer bir çıkıştan süreci sonlandırmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim. Çünkü en son döngü bitiminde başka bir butona tıklaması gerekiyor.

Selamlar,

yapmak istediğinizi tam olarak anlayamadım, siz döngünün ne kadar döndüğünü bilemiyorsunuz ve çıktığında kaç kere döndüğünü bilmek mi isityorsunuz?
Süreçte sadece 1 döngü mü var? Döngü = Sub Process

Selam
Şöyle anlatayım bir sipariş süreci var bu sipariş sürecinin internet sayfasında siparişe devam etmek için sipariş ekle butonu var sub process adımında 5 sipariş varsa bunlar sipariş ekle butonuna basıp devam ediyor ama aynı sipariş ekle butonunun yanında siparişi onayla butonuda var. Şimdi ben 5 siparişi oluşturduğumda en son adımda sipariş ekle butonu olduğu için 1 defa ona basıp döngüyü sonlandırıyor ama benim yapmak istediğim o sipariş sayısı bittiğinde sipariş ekle yerine siparişi onaylaya basması umarım anlatabildim.

kısacası son adımda son siparişi girdiğini anlayıp ekleme yerine onayla butonuna basması

O zaman her döngü bittiğinde onay buttonu var mı diye kontrol etmeniz gerekiyor, onayla buttonu varsa onaylaya tıkla yapabilirsiniz.

Anladığım kadarı ile belirli sipariş sayısında onayla buttonuna basmıyorsunuz? Eğer sipariş sayısı belli ise ${loopCounter==Sipariş sayısı} gibi bir şart ile de yapabilrsiniz

Siparis ekle dedigimizde pop-up açılıyor ve sipariş ekle ile sipariş onayla aynı pop-up ta yer alıyor sipariş sayısı her defasında değişiyor en son siparişi girdiğinde onu algılayıp bu sefer siparişi onayla demesini istiyorum

Tamam sipariş onaylaya tıkla denilmesi gereken zamanı biliyoruz zama değil mi? Yani bu bir değişken ama bunu bilebiliyoruz bu durum gerçekleştiğinde döngüde tıkla diyebiliriz.

çok sağolun hallettim :slight_smile: